Още една трагедия: 26-годишен уби на пътя българската легенда в каратето Спас Спасов

Легенда в каратето и баща на известния с охранителния си бизнес бизнесмен Димитър Спасов – сенсей Спас Спасов, почина, след като беше беше ударен от камион. Инцидентът станал в понеделник вечерта в столичния кв. „Красно село“.

Около 18 часа Спасов, който е основател на карате клуб „Локомотив“, пресичал бул. „Гоце Делчев“ на 50 метра преди пешеходната пътека. От подлеза идвал камион, който се изкачвал. Той ударил странично Спасов, който паднал и починал. На място веднага пристигнали полицаи и спешни медици. Спасов обаче вече бил мъртъв. Шофьорът на камиона не е бил пиян или дрогиран, станало ясно от тестовете, направени на място, пише 24 часа.

За смъртта на Спасов съобщи и синът му.

„Скъпи приятели, с прискърбие ви съобщавам, че моят баща, Сенсей Спас Спасов, вчера се присъедини към звездният отбор на Каратеките. Ден и място на погребението ще бъдат допълнително уточнени“, написа той във фейсбук.

Сенсей Спасов бе треньор в карате клуб „Локомотив“. Има десетки отличия като състезател, работил е и като полицай.

Само ден след катастрофата със Спасов Георги Семерджиев блъсна и уби две момичета в София. Той кара без книжка, избяга и часове по-късно полицията го задържа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *