Нинова изтрещя: Радев има мъжки комплекс към жената, която го направи президент

Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така: „Президентът Радев има комплекс към хората, които са го създали“. Вероятно има нещо такова – мъжки комплекс към жената, която го направи президент. Това е в сферата на психологията“. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред бТВ, фокусирайки се върху кадровия състав на служебното правителство.

До понеделник Нинова бе вицепремиер и министър на икономиката, докато президентът назначи на нейно място в служебния кабинет Никола Стоянов, който бе уволнен точно от Нинова от борда ВМЗ-Сопот

„С назначаването с бившия председател на борда на ВМЗ това е демонстрация и опит лично към мен за наказание или унижение – няма да стане. Емоции в тази работа нямам, но отношението към БСП е показателно. От първия ден да обявяваш приоритет газова криза и да уволняваш хора на БСП“, каза Нинова.

Преди няколко дни тя каза, че президентът бърза да вземе властта и един от факторите, довели до падането на кабинета „Петков.“

„Президентът беше последователен. Това започна още по време на протестите, когато дойде в парламента и каза: „Вие сте статукво, гласувайте за партиите отвън“. След това продължи с атаки към правителство, към „Продължаваме промяната“, която той създаде. Ние война с него не сме водили. Вероятно желание за власт, разбиване на партиите и реда в държавата“, допълни Нинова.

Според нея Радев създава нови партии, за да ги употребява.

„Създаде ПП, употреби ги да свалят Борисов и ги захвърли. Сега се обедини с Борисов и с ДПС, за да падне правителството. Това е разрушително. Държавата има нужда от спокойствие, ред и правила“, каза лидерът на БСП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.