Мистерия със смъртта на фолк певицата Мария Георгиева

Пълна мистерия с внезапната смърт на фолк звездата Мария Георгиева от „Спасителките“.

„Разследваме склоняване към самоубийство, не самоубийство по случая с трагичния инцидент с 34-годишната Мария Георгиева. Към момента мога само да кажа, че причините са лични, наистина са изключително лични и не мога да коментирам повече на този етап, но водим сериозно разследване.“, каза районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев, пише „България днес“.

По данни на полицията 34-годишната Мария, която преди години беше част от фолк триото „Спасителките“, е скочила от шестия етаж на блок в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Сигналът за инцидента е подаден на 5 март около 22:00, а погребението е било три дни по-късно. Полицаи и парамедици пристигат на мястото на инцидента но брюнетката вече е била безжизнена.

Близките на Мария, цитирани от местните медии, се съмняват, че причината за смъртта ѝ е самоубийство, тъй като малко преди това говорила с майка си по телефона, входната врата на апартамента била отключена, а пералнята е работила.

Мария е родом от Димитровград, но се мести да живее в Пловдив, където работи като фризьорка. Близките й споделят, че Георгиева успява да си вземе апартамент под тепетата, чиито кредит изплаща. Никога не е споделяла да има финансови проблеми. Затова цялата история витае в мистерия и хората около нея  трудно си обясняват какво се е случило във фаталната вечер.

Още по шокиращо е, че през 2010 година и друго момиче от „Спасителките“  – Атанаска загина след падане. Блондинката полита от виадукт на 30 км на магистрала Хемус посока Варна. И тогава близките ѝ се усъмниха, че става въпрос за самоубийство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *