Любо Пенев имал План „ЦСКА“

Любослав Пенев даде първия си брифинг като старши треньор на ЦСКА и преди първия полуфинал за от Купата на България срещу Лудогорец утре вечер от 19.30 ч.

Бившият национален селекционер призна, че е юноша и фен на клуба и затова е приел да се завърне на „Армията“ за четвърти път като треньор. Той обяви, че от него се очаква промяна, която трябва да се случи възможно най-скоро, но  отказа да посочи срокове.

„Какво ново? ЦСКА се развива, така че съм заварил нови неща, които са положителни. Това е много добре. Няма личен план за утре. Има План „ЦСКА”. Сега за пореден път съм треньор и това, което искам и подготвям – като теория и практика, както и това, което проповядвам като философия, че това е ЦСКА. Възпитавам моите футболисти да играем за победа. дали ще се случи – това е друг въпрос. Ние винаги трябва да се стремим да сме първи, това е идеята. На играч в ЦСКА, който му минава през главата да не се бори за победа – няма място в клуба. Всички трябва да сме наясно с това, ние, футболисти, треньори, ръководство и фенове“, закани се Пенев и отрече, че е глобявал играчите, нито ще сменя капитана. „Това са „доброжелатели“, които искат да попречат на ЦСКА. Това при мен няма как да стане. Момчетата се развиват и работим много добре”, каза още Пенев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *