Лора Лоугън: Лъжат ни за Украйна в епични размери (видео)

Лора Лоугън, журналист: Моята работа като журналист е да се опитам да разбера каква е истината тук. Не ми харесва да ме лъжат. А ние сме лъгани в епични мащаби. Казва ни се, че единственият ни избор е да бъдем 100% за Зеленски, който е марионетка, който може да бъде видян в интернет с черни обувки на токчета, кожени панталони, гол, правейки странни забавления, има и негово музикално видео за Дансинг старс, с подигравки с украинската общност, което е с доста сатанистки, окултен характер, а Зеленски беше избран, както толкова много от нашите лидери. Да се правим, че тази война е между Русия и Украйна, е огромна лъжа. Ако Путин предупреждава от 15 години, че няма да остане наблюдател когато глобалистите изграждат биолаборатории навсякъде по света, което те направиха и в Украйна, тя беше център за пране на пари за много от лидерите в нашата страна, става дума за милиарди щатски долари, които са били изпрани в Украйна…

Не вярвам в това и за секунда и ще бъда откровена с вас. Мисля, че има толкова много дезинформация, че наистина никога не сме виждали нищо подобно. Аз отразявам войни от вече 35 години и никога не съм виждала хора, вкопчени в украинския флаг. Ние сме погълнати от този шаблон, че трябва или да мразим Владимир Путин, и да вярваме на всичко лошо, което се говори за него, и да обичаме Украйна, и няма никакво средно положение. И това много ми напомня на „ти или си бял супремасист, или споделяш демократическия наратив за всичко под слънцето.“

 

Стенограма:

– Добре дошла Лора, страхотно е, че си с нас тази сутрин. Бих искал да започнем с водещата новина от изминалата нощ. Дейли мейл имат много интересна история, да кажем, че Владимир Путин може би привършва патроните си и има още за две седмици максимум, губи военни самолети, танкове и т.н. Той влезе в това, мислейки че ще премине като булдозер през Украйна. Очевидно той причини много разрушения, без да пренебрегваме и факта, че вече има над два милиона бежанци. Но всичко това не върви така добре, както Владимир Путин очакваше.

– Не вярвам в това и за секунда и ще бъда откровена с вас. Мисля, че има толкова много дезинформация, че наистина никога не сме виждали нищо подобно. Аз отразявам войни от вече 35 години и никога не съм виждала хора, вкопчени в украинския флаг. Ние сме погълнати от този шаблон, че трябва или да мразим Владимир Путин, и да вярваме на всичко лошо, което се говори за него, и да обичаме Украйна, и няма никакво средно положение. И това много ми напомня на „ти или си бял супремасист, или споделяш демократическия наратив за всичко под слънцето.“ Владимир Путин знаеше много добре какво прави, когато влезе в Украйна, руската армия не е перфектна, те, например, говорила съм за това с много специалисти по отбраната, по разузнаването, от агенции по отбраната, които с години са изучавали руската армия – те имат трудности при изпълнението на въздушни операции, защото имат много малко тренировъчни часове за това, в сравнение с например Съединените щати, и с американските военни пилоти. Но Русия не изпитва трудности.

Това, което Русия направи от самото начало, беше много стратегическо – те не отидоха директно в Киев, отидоха до всички тези лаборатории за биологично оръжие, които са разпръснати из цялата страна, някои от тях са построили те, затова знаят, къде се намират, те са там от времето на Съветския съюз, заради възпроизвеждането на програмата за отбраната. Ние бяхме там, след падането на Съветския съюз, но предполагахме че са превърнали тези обекти от лаборатории за биооръжие в лаборатории за обществено здраве. Обаче е много трудно да се повярва на всички тези неща, които сега ни говорят, защото те излъгаха за Ковид, излъгаха за сблъсъка с Русия, излъгаха за Украйна и процеса за импийчмънт.

А в Украйна има толкова много неща, които се случват и за които никой не говори. Виждаме такава непочтеност, що се отнася до историята на Украйна, непочтеност, когато става дума за батальоните на „Азов“, които са финансирани от Съединените щати и НАТО, могат да се намерят снимки в мрежата, на които държат флага на НАТО и свастиките едновременно. Тяхната емблема съдържа черното слънце на окултистите, което е било емблемата и на нацистите от СС. Съдържа също и начупената линия като светкавица, която е инсигния на СС. Навсякъде в Украйна можете да видите този знак на окултистите по телата и оръжията им. Дори и украинските жени от отбранта, които бяха такъв пример за украинската независимост и дух и благородство, дори и те носят черното слънце на окултистите.

Белият дом иска да повярваме, че това няма значение, че това са просто малък брой отряди, че не е вярно. Батальонът „Азов“ сееше смърт по целия си път към източна Украйна, но ние не искаме да го признаем. Ето защо Крим гласува за независимост. Затова Крим искаше да е с Русия. Защото ние в медиите, западните медии, не искаме да признаем реалността за това, което се случва. Западна Украйна подкрепя нацистите. Тя беше тяхна щабквартира, на нацистките СС.

ЦРУ под ръководството на Алън Дълес (1953-1961 – б.пр.) на практика предоставя имунитет срещу съдебно преследване на нацистите в Украйна, на Нюрнбергския процес. Така че, има дълга история между Съединените щати и нашите разузнавателни агенции, които финансират и въоръжават нацисти в Украйна. Това не са неонацистки групи, които са се появили току-що, това са истинските нацисти от Втората световна война. Ако се върнем назад до Нюрнбергския процес, там се казва, че те са планирали за следващите хиляда години. И, ако погледнем, няма да се изненадаме, когато знаем, че ЦРУ спонсорира цветната революция в Украйна, през 2013-14. Те избраха украинските лидери.

Отидете на изтеклите телефонни разговори на Виктория Нюланд, в които тя и посланика на Съединените щати решават кой може да води Украйна. Искам да кажа, че е имало толкова много намеса, колкото не можем да си представим. Преди дори да стигнем до Хънтър Байдън, Нанси Пелоси, Джон Кери и Мит Ромни и това, което децата им, които са били наети, които са спечелили милиони от украински газови компании.

– Да, ти говориш за истинска криза на доверието в нашите лидери…

– Да, аз исках да спомена факта, че президентът Зеленски е евреин и не зная точно как се гледа на този факт, но има много сериозни твърдения, в това което говориш. Наблюдавайки този, можем да го наречем политически театър, както ти направи много добро твърдение в началото, ти смяташ, че Путин владее ситуацията. Но искам всъщност да повторя, това което Джен Псаки каза, защото изглежда, че Белия дом всъщност повтаря дословно това чувство, вижте го:

„Това е краят на играта за президента Путин. Ние напълно сринахме неговата икономика, оказваме военна помощ, хуманитарна помощ на украинците, даваме им възможност да се съпротивляват много по-дълго време, отколкото руските лидери очакваха. И още веднъж ще кажа, той трябва да приеме, как изглежда пътят му от тук нататък. Благодаря на всички.“

– Той отрича как изглежда всичко това. И мисля, че това е, което и ти казваш, Лора, твоите разсъждения до тук, които току-що чухме.

– Това, което ме притеснява относно момента, в който се намираме, е че имаме толкова избирателен и тесен прочит на историята. Президентът Зеленски може и да е евреин, но той не е единственият, който е пострадал по време на Втората световна война, чиито предци са пострадали, нали? Вижте Путин – колко негови близки роднини са загинали при обсадата на Ленинград? Хората не знаят тяхната история, те не знаят какво е създало Владимир Путин. Аз не го защитавам, нямам за цел да защитавам Владимир Путин.

Моята работа като журналист е да се опитам да разбера каква е истината тук. Не ми харесва да ме лъжат. А ние сме лъгани в епични мащаби. Казва ни се, че единственият ни избор е да бъдем 100% за Зеленски, който е марионетка, който може да бъде видян в интернет с черни обувки на токчета, кожени панталони, гол, правейки странни забавления, има и негово музикално видео за Дансинг старс, с подигравки с украинската общност, което е с доста сатанистки, окултен характер, а Зеленски беше избран, както толкова много от нашите лидери. И честно казано, с Биг Тех и с големите изборни измами в наши дни, ние не знаем колко от лидерите по света са били избрани вместо нас, без действително ние да сме гласували за тях. Но това, което знаем, е че имаме нарастващ проблем с технологиите и дигитализацията на нашия свят. Защото, погледнете какво стана с Ковид – вижте какво стана с глобализацията, ние водим същите битки навсякъде по света.

Да се правим, че тази война е между Русия и Украйна, е огромна лъжа. Ако Путин предупреждава от 15 години, че няма да остане наблюдател когато глобалистите изграждат биолаборатории навсякъде по света, което те направиха и в Украйна, тя беше център за пране на пари за много от лидерите в нашата страна, става дума за милиарди щатски долари, които са били изпрани в Украйна. И ние не казваме нищо по този въпрос. Това са доларите от нашите данъци. Преди процеса за импийчмънт, това чувал ли го е изобщо някой в Съединените щати? Пиари водят чуждо правителство в Белия дом? За обучение в антикорупция. Никой не разследва тези неща? Защо не ги разследваме? Ние имаме някакви идиоти, като подполковник Виндман, който отива на процеса за импийчмънт и присъства като подполковник, дори не е станал полковник, и той казва на президента на Съединените щати каква трябва да бъде политиката му.

Имате предател в лицето на бивш посланик на Обама – Мария Йованович – която казва на украинското правителство и власти, че не трябва да слушат волята на американския народ, не се подчинявайте на изборните резултати, ние сме истинските лидери на Америка. След това хората протестират, защото тя дори не е уволнена, получила е удобна работа доживот в Джорджтаунския университет, на разноските на американския данъкоплатец. А на нас ни е казано, че президентът на Съединените щати не може да каже на чуждестранните си партньори, че иска да се поинтересуват от нещо. Но Джо Байдън получи толкова много помощ, цялата, която поиска.

Тук има толкова много лицемерие и непочтеност и Украйна е центъра на всичко това. Да се върнем отново към руския сблъсък, да се върнем към Александър Тулупов, Ерик Карамела – информаторът, който отиде да работи за Адам Шиф, но не беше в действителност информатор, и всички тези корумпирани хора от дълбоката държава. И знаете ли какво, дълбоката държава не е теория, не е конспирация, а е реална дълбока държава. Вижте SES Senior Executive Service, защото когато тази бюрокрация е въздигната в закон на Съединените Американски Щати, така се сдобихме с шайка неизбирани от никого бюрократи, които дърпат конците зад кулисите. И тези хора продължават да ни лъжат.

– Абсолютно. Прощавай, ние имаме лайв чат, докато те излъчваме, и сега го гледам и хората пишат, че това, което казваш са бомби, и че ти си истински журналист и аз съм щастлив, че съм работил много много години с теб, когато ти беше в CBS и на много други места. И те може и да не искат да чуят истината, но ти ни бомбардираш с нея. Сега ще прекъснем, много бихме се радвали да ни гостуваш отново в идните дни. Лора Лоугън, благодаря ти, че беше с нас.

Превод: „Гласове“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *