Коя е жената до Кирил Петков?

През последните дни в чуждестранното медийно пространство първата политическа сила ”Продължаваме Промяната” е широко коментирана. Винаги светлините на прожектора са насочени към бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Но днес македонското издание „Слободен печат” погледна на картината от нов ъгъл: ”Привлекателност, харизма и чар: Коя е красивата блондинка до Кирил Петков?”

„С цялата политическа интрига от изминалите дни, докато политическите среди се чудят дали Кирил Петков ще бъде новият български премиер, ние се чудим коя е красивата жена, която го придружава в личния му живот и го подкрепя в професионалния?“ – започва материалът.

В останалата част се разказва за образованието и живота на семейство Петкови, бизнеса на Линда, както и как са се запознали.

Линда Петкова притежава сладкарница в сърцето на София: „Линда се специализирала в приготвянето на торти без глутен, след като едно от децата ѝ е развило непоносимост към глутен. Кулинарните ѝ умения са ѝ помогнали да стане известна по телевизията, след като се появи в кулинарното шоу Masterchef“, пишат още от Слободен печат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *