Кошмар: Ченгета гледали всеки ден как бият майката-убийца от Сандански

Братът на Кристина разкри ужасяващи подробности за семейния й живот

 

Ченгета от полицейското управление в Сандански са били свидетели на ежедневния тормоз и побой, който майката от Сандански, убила двете си малки деца, е преживявала години наред в „семейното“ огнище. Разкритието дойде от брат й Илиян в телевизионно интервю.

Той обясни, че все още не говори със сестра си Кристина за покойните деца, защото го е страх как би й се отразила темата. Но впечатленията му за нея били за един сдъвкан и изплют човек, който изобщо не осъзнава какво е сторил.

„Тя е изтезавана психически. Последните месеци почна много често да ми звъни и да се оплаква от тормоза у дома, затова я посъветвах да се прибере вкъщи, за сезираме институциите, да наемем адвокат и да се приключи с този ужас. Тя спечели делото срещу бащата на децата си за домашно насилие и оттогава усещам една утеха в нея, защото преди това тя много се страхуваше за това дело, тя беше изгубила всякакво доверие, че някой може да ѝ помогне и че ще бъде признато едно престъпление, извършвано с години буквално в задния двор на полицията, защото къщата им е по-близко до Районното управление, отколкото служебния полицейски паркинг“, обяви Дунчев.

Първият сигнал до 112, който Кристина подава е от октоври 2020 година. След като двамата съпрузи подписват предупредителни полицейски протоколи един към друг тя се прибира в дома на своите родители, придружена от полицаите, коментира адвокатът й. Срещнах се с нея и след убийството на децата. Тя не отговаряше и не реагираше на моите въпроси. Гледаше в една точка и в един момент каза само: „Съжалявам за всичко, което се е случило.“, разказа юристът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *