Евроатлантическата сган квичи в неистова радост, че е взривен мост в Крим

Евроатлантическата сган квичи в неистова радост, че е взривен мост в Крим. Пошли коментари и неадекватни шеги. А всъщност нещата са трагични. Русия не ви е Витнам /опс, грешка, американците и там се изложиха и издъниха/, нито пък ви е Венецуела.

Това е световна сила с ядрено оръжие. А да подкрепяте един наркоманизиран шут, който се опитва да въвлече целият свят във войната си, е признак на малоумие, скудоумие и откровена простотия. Едно е да биеш селския идиот и друго е да се опитваш да биеш Мохамед Али например. Ама явно не осъзнавате разликата.

Не си въобразявайте, че Русия ще ви търпи провокациите и агресията безкройно. И да, ядрена сила е. Което означава да си налягате парцалите и да ги оставите да се оправят помежду си. Ние работа там нямаме. Защото за разлика от американците, които са на другата част от планетата, ние сме през един гьол разстояние. А не ми се иска заради грантовете на Ристе и Свирчев да остане само мазно петно от Родината ни.

Европа трябва да остави подкрепата си за наркомана в Киев. Американците си го сложиха, те да си се оправят. И без това цената я плащат европейците, а не американците на тая война. И трябва да се посредничи за мир, а не да се налива бензин в огъня. Какво не разбирате? Защото и вие ще изгорите заедно с мръсните долари, които сте си изработили!

Елена Гунчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *