Дончева: Сегашното ръководство на БСП изглежда смешно!

Неминуемо служебното правителство ще направи ревизия на предишното управление. Ще тече предизборна кампания, ”Продължаваме промяната” ще изтъкнат своите заслуги, наследникът на Нинова ще разчепка оръжейните сделки. Това заяви лидерът на ”Движение 21” Татяна Дончева.

Тя коментира пред БНТ и обвиненията за реваншизъм на БСП към президенството. Заяви, че сегашното ръководство прави левицата да изглежда смешно.

Дончева коментира и газовата криза: „Не бих натрапвала мнението си, защото виждам, че се преекспонира темата. Какво значи да седнем с „Газпром“ да преговаряме? За част от колегите в политиката това е ерес и те предпочитат да се къпят споделено или да не се къпят, да стоят на студено, но да не доближават „Газпром“. Аз смятам, че въпросът с доставките на газ трябва да бъде решен по-практично. Диверсификацията да се извърши до края на годината. Беше много глупаво да се изхвърляме, по-големи католици от папата. Търсенето на алтернативни източници и съобразяването с количествата, които ще минават през Гърция, ще ни помогне да решим въпроса за година, година и половина две“, каза Дончева .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.