Джамбазки към „София прайд“: Като кмет ще забраня гей парада!

Да сме наясно – гласувате за ВМРО, получавате ред и сигурност в града

Кой каквото прави – под юргана, а не по улиците! Това обръщение отправи заместник-председателят на ВМРО – БНД и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки по повод изявлението на Sofia Pride във Фейсбук, в което го подкрепят.

Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана.

И да сме наясно – ако и докато съм кмет, никакви „паради“ няма да се провеждат по софийските улици, категоричен е още Джамбазки в своя отговор към организаторите на скандалното шествие.

Ето и пълния текст на позицията на Джамбазки, публикувана във Фейсбук:

Уважаеми организатори на Sofia Pride, парадът ви ще бъде забранен от мен – колкото и да ме подкрепяте. Иначе сърдечно благодаря за изразената от Вас подкрепа, оценявам я високо. Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана.

Та понеже сме на избори, да Ви напомня – номерът на бюлетината ми е 34, като си говорим за подкрепа. Но да сме наясно – ако и докато съм кмет, никакви „паради“ няма да се провеждат по софийските улици.

Не отричам и уважавам правото Ви на личен избор в личния Ви живот. Но парадът отпада, отсега да се разберем. Та така, имате информиран избор: гласувате за ВМРО, получавате ред и сигурност в града, но личният живот си остава вкъщи. Няма страшно, това е просто любов, нали така?

И накрая, просто от любопитство, като специалисти – известни ли са Ви и други свидетелства за обострени и хронични прояви на агресивен старчески хомосексуализъм и латентна гей обсесия, каквито наблюдавахме в национален ефир и дали причината е само системната злоупотреба с алкохол и наркотици? Или просто дългата и последователна политическа травестия си казва думата? Как мислите? Fair enough?

Хайде, със здраве и кой каквото прави – под юргана, а не по софийските улици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *