„Гранд Енерджи Дистрибюшън“ предлага безконтактно сключване на договор

Размяната на договор по куриер е изцяло за сметка на компанията

Във връзка с крайния срок за включване на бизнеса в свободния пазар на електрическа енергия – 1 юли 2021г., и поради пандемичната обстановка „Гранд Енерджи Дистрибюшън“ уведомява всички заинтересувани стопански консуматори, че предлага:

БЕЗКОНТАКТНО СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР

За сключване на договор с нас не е необходимо да посещавате офис. Можете да ни се обадите на националния телефон 0700 500 44 или да направите запитване онлайн на http://grandenergy.net . Размяната на договор по куриер е изцяло за наша сметка, пишат от компанията.

НЕ ИЗПУСКАЙТЕ СРОКА ЗА ТОКА

Напомняме, че отлагането на решението след 1 юли Ви прехвърля автоматично на доставчик от последна инстанция, което ще увеличи непрогнозируемо и сигурно Вашата сметка за електрическа енергия.

Срокът 1 юли за приключване на процеса на либерализация се отнася за всички юридически лица, независимо от обема на консумираната енергия.

За повече подробности са на разположение нашите консултанти, допълват от „Гранд Енерджи Дистрибюшън“.

2 коментара

  1. Не получавам известия -фактури за консумираната енергия!В какъв период да я очаквам!Нов клиент съм!

  2. Не съм сигурна,че сте получили съобщението за това ви моля още веднъж фактурите да ми се изпращат месец за месец,а не по няколко наведнъж!Нямам възможност да плащам за повече от 1 месец,господа!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *