Главният секретар на МВР не е съгласен, че няма подслушвани политици

Главният секретар на МВР Стоян Темелакиев се разграничи от извода на прокуратурата, която прекрати досъдебното производство по казуса с подслушването на политици и граждани поради липса на доказателства, съобщи БНР.

От думите му стана ясно, че вътрешната проверка в МВР е приключила.

Както за подслушванията, така и по други теми, които касаят наскоро проведените избори, отчетите и анализите в Министерство на вътрешните работи са готови. Кога и в каква форма ще бъде запознато обществото е преценка на министъра, уточни Темелакиев.

Той увери, че спрямо полицая, блъснал 8-годишно момиченце на пешеходна пътека, ще бъде приложена цялата строгост на закона.

По случая е образувано досъдебно производство.

Ще използвам случая, че съм застанал пред вас, да изразя съболезнования към семейството на загиналото момиче вчера при пътно-транспортното произшествие и да ви уверя, че по случая ще бъде приложена цялата строгост на закона. Независимо от това, че е наш служител, на МВР, този, който е причинил това трагично събитие, към него ще бъде подходено като към всеки гражданин, който върши такъв вид такъв вид престъпления, посочи главният секретар на МВР пред журналисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *