Вижте как общински съветник иска секс от 13-годишно дете (ВИДЕО +18)

Петров се промотира: “Сексът е много по-хубав, когато е с опитен мъж…”

Скандално видео, разпространено от “Ловците” и “Цанов-напред и нагоре”, разкрива как общинският съветник от Враца Венелин Петров иска да прави секс с 13-годишна.

Петров е попаднал в мрежите на тийнейджърка – ловец на педофили. Във видеото, направено със скрита камера, се вижда как общинският съветник прави опити да зариби 13-годишно дете. Чатовете между двамата също са публикувани, пише Лупа.бг.

Видеото със заглавие „Малка съм, чичо!” бе публикувано вчера и се разпространи светкавично в социалната мрежа.

В него са показани 7 случая, като първото място е отредено именно на Венелин Петров. Петимният за секс с дете е бизнесмен, агент от ДС и два мандата общински съветник, като последният е от „Земеделски народен съюз“.

Гнусният случай изисква незабавна реакция от страна на ОбС – Враца, както и от Явор Хайтов. Петров се промотира: “Сексът е много по-хубав, когато е с опитен мъж…”

В чатовете с момичето Петров изпраща снимка, на която позира до лъскаво БМВ. Освен че се промотира като богат и опитен любовник, той включва в примамването и материални стимули  – „напитки, хапване, магазини, дрехи… в готина кола„, а после обещава на непълнолетната „галене, целуване навсякъде, възбуда, да усетиш сладост и желание„. На срещата обаче пристига с очукан джип, няма оферти за шопинг, а почерпката е ограничена до няколко морени и минерална водичка, които той държи в мизерна торбичка на задната седалка.

Момичето му казва, че живее наблизо и го кани на гости. Петров дълго я разпитва къде е баща й, дали няма да се върне и да ги завари, но нагонът е по-силен от страха и в крайна сметка тръгва към апартамента на детето. Когато разбира, че е попаднал в капан, започва да увърта, че девойката му изглеждала поне на 18 години и затова опитал да прави секс с нея.

Венелин Петров е общински съветник втори мандат в местния парламент на Враца и решава съдбините на града. На миналите избори той се яви от името на Реформаторския блок. Петров е от обявените и доказани сътрудници на бившата ДС, но въпреки това успява чрез различни лобистки лостове да влиза в общинския съвет, пише Bulnews.

 

 

1 коментар

  1. Замислете се от къде дъщерите ви си купуват скъпи дрехи и обувки. А жълтите псевдо журналисти, да си заврат темата там де слънце не свети и да се сетят че са направили деца дето вместо да учат по цял ден цъкат на телефона. Селската журналистическа мъст да не злоупотребява с Дан Колов, а да започне да се занимава с корупцията и рушветите по високите етажи ако им стиска. Пред всяко училище е пълно е с малки курвички дето за наркотици са готови на всичко. Не е виновен този който яде баницатаа а тоя който му я дава. Всяка възрастна жена иска да си легне с младо момче, защо не продължите темата ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *