Велислава К. открива площадки, вместо да дава обяснения за тормоза над БНР-шефа

Вместо да дава обяснения за скандала с шефа на БНР Светослав Костов, прословутата дребна интригантка в ДПС Велислава Кръстева открива спортна площадка в плевенски квартал. Съоръжението за живеещите роми в квартал „Сторгозия“ пък било подарък от евродепутата Илхан Кючюк.

Тази седмица стана ясно, че натискът върху генералния директор на БНР Светослав Костов е осъществяван от Кръстева, уж по заповед Делян Пеевски. Категоричните твърдения са на Илиян Василев, Светлана Джамджиева, депутати от ГЕРБ и множество журналисти от БНР.  Пред няколко медии, Кръстева отказа да отговори на директен въпрос дали е тормозила Костов. Оперираната възрастна госпожа, известна в ДПС и сред медиите с постоянните си измислени интриги и плоски клевети, сега обяснява, че журналистите „нямали право“ да я свързват с междуличностните конфликти в БНР….

След изслушването на редколегията на държавното радио, СЕМ подаде сигнал в прокуратурата за осъществяван политически натиск върху директора на БНР. По всяка вероятност ще бъдат снети обяснения от Велислава К., както и от всички, разговаряли със Светослав Костов.

Междувременно комичната особа очевидно е активирала пратените си „приятелки“ сред десните, като целта е името й да не бъде споменавано с кризата с БНР. От тях е лансирана версията, че хора от прокуратурата са настоявали Силвия Великова бъде свалена от ефир и да й бъде отнет съдебният ресор до избора на Иван Гешев за главен прокурор. За момента номерът минава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *