БСП издигна джендър за кмет в Пазарджик

Благо Солов живее с мъж

Партията на Корнелия Нинова избра за свой кандидат за кмет в Пазарджик Благо Солов, който е един от собствениците на мебелната верига „Явор”.

На общинската конференция социалистите решиха да подкрепят независимия предприемач Благо Солов, който е и досегашен общински съветник. Другият кандидат за подкрепата на левицата в местния вот бе бившият шеф на Националната служба за сигурност Арлин Антонов. При тайното гласуване Благо Солов получава 64 гласа от общо 83 делегати на конференцията, а за бившата барета – 14 гласа.

„БСП се спря на джендър, вместо на Арлин Антонов. Благо Солов не крие, че е хомосексуален. На всеослушание заяви, че живее с мъж. Защо не избраха полковника?!”, се питат пазарджиклии. Публична тайна е, че в миналото Солов е бил любовник на чалга звездата Галин. Именно с парите на мебелния бос и начинаещ политик мачото стана едно от големите имена в бранша.

В града смятат, че от левицата се страхуват от Антонов, тъй като той е неуправляем и няма да им ходи по свирката. Според други съграждани на бившата барета, БСП имат някакви договорки и Антонов ще им пречи за осъществяването им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *