Преди 4 години Методи Велков бе представен пред медиите като новата надежда за повече обвинения срещу престъпниците в Слънчев бряг

Прокурорът от Териториалното отделение – Несебър на Районната прокуратура в Бургас се изживя на разсъмване като шерифа на Слънчев бряг. За това разказаха свидетели пред Флагман.бг, които са видели разпрата на държавния обвинител с полицейски служители, изпълняващи задълженията си да извършат проверка за употреба на алкохол и дрога на водачи на МПС-а, движещи се из алеите на курорта. И особено на такива със странни зигзагообразни форми. Такива случаи зачестиха от началото на сезона, даже има и пострадали хора при подобно безразсъдно поведение на шофьорите.

Прокурор Методи Велков е шофирал новия си Лексус около 5,30 часа тази сутрин. Бил е поканен да бъде тестван с дрегер за алкохол. Представителят на съдебната власт, който има външен вид на местен големец, показал на полицаите, че няма никакво намерение да дава каквито и да било проби, като репликите му са били непристойни за един прокурор. Наложило се е да свалят регистрационните номера на скъпото му возило и да го качат в патрулката, спестили му само унижението да му сложат и белезници.

Методи Велков е бил докаран в РУ на МВР в Слънчев бряг, където би трябвало да го очаква арест до 24 часа.

Прокурор Методи Велков бе представен през 2020 г. пред медиите като новата надежда повече престъпници да получат справедливи обвинения в най-претоварения с екшъни район, който лятото се превръща в гнездо на криминални елементи. Методи Велков постъпи преди 4 години като младши прокурор след спечелен конкурс и успешно обучение в София. Очевидно за 4 години е решил, че на него му е позволено всичко, коментират запознати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *