ПП-ДБ да започнат с бойкот първо на БНТ и Нова тв. Договорка със Системата не помага

ГЕРБ били репресирани…

Та, ГЕРБ били репресирани, били чегъртани, от ДС и БКП. Жертви били. Гонени. Още малко и баджове на активни борци ще започнат да си раздават. А аз не си спомням, с изключение на личното нощно приключение на Борисов (бел. ред. – арест за часове, неподкрепен от прокуратурата), някой особено да е пострадал.

Мога да цитирам поне 20 души, които са реално репресирани от ГЕРБ и продължават да бъдат репресирани и то брутално. Последната е шефката на митницата, кметицата на Младост, гние жената в Сливенския затвор.

Ами по темата корупция – един, поне един от (хората на ГЕРБ) да беше поне разследван сериозно и да е влязъл в затвора?

Моят личен опит ме слага повече в категорията „репресиран“ лично от Борисов. Съзнавам, че на фона на мъките на другите съм „дребен случай“, какво толкова – Борисов ме вкарал в черен списък и медиите не ме допускат до екран. Сакън да не чуят повече хора това което знам за Системата, или пък да мога да популяризирам проектите за алтернативни медии. След това плаща на Делян Добрев и на негови фирми да ме съдят и да блокират сметките ми за години напред. Лично по негово нареждане.

Караянчева, била репресирана?! Борисов бил репресиран?! Тези за идиоти ни вземат. Лошото е, че този наратив ще се множи през удобните им медии – Нова ТВ си е направо тяхна. БТВ се опитва поне от кумова срама да балансира, но със закона за хазарта им показаха жълт картон за приходи от хазартни реклами. БНТ да не говорим.

Но лошото е, че ППДБ продължават с „традицията“ да плащат за реклама в „техните медии“. Единственият им шанс е да се държат като антисистемна партия – и да играят нестандартно. Какво като платят на „24 часа“, или на БиТиВи, да не говорим за Нова ТВ. Никога няма да могат да платят толкова, че да направят тези медии по-малко зависими от Борисов и Пеевски. Но ще пропуснат да алармират за огромния проблем с купените избори и за ролята на медиите за това, включително като създават илюзията, че у нас се спазват някакви правила на демокрацията.

Виж, като антисистемна партия, като наложат бойкот на изявите по централните ИМ медии, ще обърнат внимание върху ролята на пленените медии и така ще неутрализират пропагандата от тях. Но къде топки. Пиарите им пък никога няма да се съгласят, защото зависят от „добрите“ отношения с медиите. Революционери там няма.

Тези хора не могат да разберат – по техните правила, в техните медии, с техните институции нямаме шанс. Ще усилват внушенията за над 10 процента разлика с ГЕРБ, след което ще откраднат, контролират, изолират точно толкова гласове колкото са прогнозирали.

Още веднъж – антисистемна партия – бойкот на централните медии – на първо време на БНТ, след това на Нова ТВ. Гарантирам резултат, защото ще се привлече внимание както у нас, така и в чужбина върху проблем, който се замита. Ако се чудите защо европосланици приемат Пеевски – отговорът започва от там – защо да не го приемат? Като им продават версията на фасадна демокрация, като допустим и най-вече приемлив вариант – никой не рита, не протестира – какво да очакват.

Така се приспива и протестната енергия – и това е най-голямата глупост – да си мислят, че ще се разберат с Борисов и Пеевски да променят Системата през договорка с тях?!

Ние в „Алтернативата“ (бел. ред. – тв канал в интернет) не получаваме никакви пари нито от партии, нито от реклами. И не знаем дали ще бъдем на екран следващия месец. Но няма да се съгласим да играем по „правилата“.

– –
От фейсбук-страницата на Илиян Василев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *