Охраната на Кирил Петков едва не гръмнала Александър Дунчев заради далавера за 20 млн. лв. (видео)

Манията за величие на Кирил Петков и далавера за 20 милиона лева са в дъното на скандала му с експерта по горите и бивш депутат от „Продължаваме промяната“ Александър Дунчев.

Скандалът е от времето, в което Петков бе премиер, но шокиращи детайли от него излязоха тази седмица покрай аферата с фалшивите подписи на членовете на Сдружението „Да запазим Корал“, с които Лена Бориславова е извадила от сдружението съпредседателя на ПП, за да стане служебен министъра на икономиката.

За това какво се е случило зад стените на Министерски съвет разказа в „Студио Хъ“ по 7/8 TV Атанас Русев. Той е сред най-близките хора на Александър Дунчев, като ги свързват природозащитните им каузи.

Именно Русев е бил първият човек, на когото експертът по горите притеснен и безкрайно изплашен е телефонирал, след като се и измъкнал жив от премиерския кабинет на Кирил Петков.

Още когато тримата са съмишленици в „Да запазим Корал“, обещанието на Кирил било да се направи нова Агенция за горите, за която Дунчев изготвил цялостна програма.

„И какво се случи накрая?! Сашо го „задушиха“ – неговите хора в тази „Подмяна“ долна. Той отиде в кабинета му, за да му каже, че е разкрил жестока далавера за 20 милиона и която ще разкаже на следващия ден в бТВ.

И както говори, скача (Петков – б.р.) и го хваща за якето, и го хвърля с пяна на уста. Казва му: „Никъде няма да ходиш, така твоят рейтинг ще стане по-висок от моя“. И става страшна кавга. В тоя момент вратата се отваря и влизат хората от НСО с насочени автомати. И Сашо ми се обажда в момента, в който излиза, и с разтреперен глас ми казва „Човек, щяха да ме застрелят от НСО“, разкри Русев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *