Насипното дясно и насипното ляво отиват в канала

Насипното дясно и насипното ляво са под чертата според прогнозите за изборите.

Кой кой е?

В “Синя България” са Вили Лилков, Петър Москов с неговата КОД, Николай Василев и Станимир Илчев с НДСВ, “България на гражданите”, партията на Валери Симеонов, преименувана на “Консервативна България”, БДФ (партньор на Костов и ДСБ дълги години) и др. насипно десни. В коалицията е и малкото блъсковче Виктор – малкият син на Петьо Блъсков – и той десен консерватор. Дават им 1,5-2,5% в прогнозите. А някои агенции въобще не ги споменават.

Солидарна България” е обединение на Ваня Григорова, Мая Манолова, Георги Кадиев, бивши от БСП и др. насипно леви. дават им 1,5-2,6 процента в сондажите на някои агенции, други не ги споменават. Ванчето Григорова очакваше успех като на изборите за кмет в София, ама сега малко да изпусне въздух и да стъпи на земята.

В “Левицата” са се събрали АБВ на Румен Петков и Първанов, Таня Дончева, Костадин Паскалев, Михаил Миков, Валери Жаблянов, бивши от БСП, и др. стари муцуни и насипно леви. Дават им 1-2 процента в сондажите на някои агенции, други не ги споменават въобще.

Нека да цъфтят 100 цветя, е казал председателят Мао.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *