Интересно. Брендо взе, че се предаде. Тъкмо днес, когато тече драмата за правителство. И сред участниците в драмата е “Величие” на Ивелин Михайлов.

А Ивелин Михайлов според Търговския регистър е бил съдружник в Хоум ту ю. Брендо пък е скритият собственик на Хоум ту ю.  Това силогизъм ли е?

Защото Ивелин Михайлов вече говори за “шестима предатели” от техните, които можело да подкрепят кабинет. Според колегата Бареков Брендо ще е гарант за нова сглобка, по сценария на Алексей Петров.

Нали Бойко онзи ден се оплакваше, че го нямало Алексей и нямало кой да ги сглоби… Теория на конспирацията или поредното яхване на престъпния свят за политически цели?

Не знам, не знам…има нещо гнило и не е в Дания.

Цялата бутафория е подплатена от оперетно изявление на МВР, че били “в шок” от факта, че Брендо е в България. Това или е пунта-мара, или тия са такива некадърници, че наистина трябва да бъдат изритани своевременно от сградата на “Шести септември”.

МВР никога не е в час. Не знае къде е Пепи Еврото, не знае как брат Галев си е дошъл, за да умре в България, не знае кой взриви кортежа на Гешев, не знае кой уби Алексей, не знае кой уби Нотариуса…Сега и за Брендо не знае. Закривай!

Недялко Недялков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *