Ако се събуждате между 3 и 5 сутринта – това е знак отгоре

Вижте какво означава събуждането през различните часове през нощта

От 21 до 23 часа

Събуждането през този период може да показва наскорошен стрес. Вероятно често сте нервни. Психолозите препоръчват по-често да се отпускате и да изчиствате ума си в такива ситуации.

От 23 часа до 1 сутринта

Ако се събудите по това време, вероятно изпитвате значително емоционално разочарование. Това е времето на активност на жлъчния мехур, така че от физиологична гледна точка може да има проблеми с него. Позитивните утвърждения и оптимистичен поглед към живота могат да помогнат.

От 1:00 до 3:00 сутринта

Събуждането по това време обикновено говори за потиснат гняв. От 1 до 3 участва енергийният меридиан, свързан с черния дроб. Китайската естествена философия оправдава тази емоция с излишък на енергия “ян”.

От 3 до 5 сутринта

Този времеви период е свързан с белите дробове и чувство на тъга. Съществува мнение, че ако вашето събуждане стане точно между 3 и 5, тогава висшите сили се опитват да общуват с вашето съзнание.

От 5 до 7 сутринта

Такова ранно събуждане според биологичния часовник може да показва наличието на психологически блокажи. Ако не е необходимо да ставате толкова рано, опитайте се да вземете топъл душ и нежно да разтегнете мускулите си. Като правило такива събуждания не възникват от нищото, така че е необходимо да се обръща внимание на биологичните ритми и цикъла на съня, тъй като адекватният сън не само е гаранция, но и сигурен признак за здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *