За първи път шефът на кабинета на Цвета Караянчева, което в конкретния случай е 1 секретарка, и главният секретар на парламента разполагат с персонални служебни автомобили, тоест с лимузини, закупени с пари от нашия джоб, които се зареждат и се поддържат също от данъкоплатците. Това е въведение на любителката на брекзиД и географските открития, което преди нея го нямаше.

Общо в парламента се ползват 35 персонални автомобила. А има и коли за общо ползване. Кои са ВИП депутатите? Самата председателката и нейните петима замове се возят на служебни автомобили от Националната служба за охрана. Караянчева на практика е с 2 коли и няколко души охрана, освен шофьорите – по двама на кола.

С лимузини на парламента се возят председателите на парламентарни групи БЕЗ КОРНЕЛИЯ НИНОВА, КОЯТО ИЗПОЛЗВА ПАРТИЙНА КОЛА – ШКОДА, т.е. четирима души. 23-ма шефове на постоянни комисии при парламента, освен министерски заплати, ползват и персонални служебни коли от Народното събрание. Като се прибавят шефът на кабинета на председателката и главния секретар. Бройката достига 35 души с 36 персонални лимузини БМВ и Мерцедес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *