Шофьор, надрусан с 3 вида дрога, предложи 10 000 евро на полицайка

За опит за фрапиращо голям подкуп на пътя тази нощ разказва Нова тв. Мъж, предложил на полицайка от „Пътна полиция” 10 000 евро, е бил арестуван в 2 часа тази нощ.

От МВР потвърждават за случая. Шофьорът е тестван за употреба на наркотици, а пробата се оказала положителна.

За да бъде заличено всичко и да си тръгне, той предложил на униформената служителка освен 10 хиляди евро, и златен часовник от скъпа марка.

Шофьорът е отведен до болница. Пробите, направени там, показали наличие на амфетамин, метамфетамин и канабис в кръвта му.  Арестуван е в четвърто РУ.

По едно съвпадение – точно под района на това управление бе ужасяващата катастрофа на Георги Семерджиев, който уби 2 момичета вечерта на 5 юли. Тя повлече след себе си разплитане на цяла верига от зависимости на ченгета, покривали неуспелия бивш футболист.

Макар, че най-близката му Симона Радева бе служител на Първо, нейният „официален“ приятел – също уволнен от МВР, пък бе служител на Четвърто районно.

Междувременно малко по-късно днес бТВ съобщи, че 19-годишен водач без книжка е блъснал няколко коли в София.  От полицията съобщават, че шофьорът е задържан, след като не е спрял автомобила си за проверка.

Той е отказал проба за алкохол, а тази за наркотици е отрицателна. От СДВР съобщават, че мъжът няма шофьорска книжка. По чудо няма пострадали пешеходци.

На снимките са вижда, че тийнейджърът управлява мерцедес – поне на око – за доста над 100 000 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *