Цирковата трупа, известна още като „лъвовете“, удари нов рекорд на срама

Пред погледа на шепа фенове в Разград, на част от ръководството на БФС и група мазохисти пред телевизорите, „лъвовете“, те и „трикольори“, поставиха нов исторически рекорд: постигнаха 2:5 срещу Грузия. „Четвъртите в света“ можеха и още да постигнат, но ошашавените грузинци удариха греда, съдията им отмени гол и пропуснаха дузпа. „Бъл-га-ри, ю-на-ци“ обаче не се отчайват, има още мачове, още възможности да се запишат в историята…

Коментатори пишат, че нашият храбър вратар Никито Михайлов усетил посоката на първата бита дузпа, но не могъл да я спаси. Усетил е посоката, защото е съвпадала с посоката на дискотеката, предполагат в ненаучните среди… Ех, Ники, Ники, на рекламите се мяташ като тигър, но теренът е малко твърдичък… Не е лесно да се правиш на плейбой и голям спортист едновременно.

Ясен Петров подал оставка. Това не е ли онзи, дето се облича като файтонджия на Слънчака и подскача като клоун край тъч линията? С очила за повече тежест. Жив келепир. Самият той казва пред камерите, че така било морално. Не е. Морално щеше да е да не приема пост, който не му е по мярка.

Гонзо, Лечков и Боби ако бяха слезли от официалната трибуна на терена, щеше да се получи нещо по-прилично. Дори Боби да е обядвал преди това, както той си знае…

Нейсе. След мача нашите момчета отпразнували загубата. Все пак е историческа. И те са дали нещо на света.

И момчета, като ви отшуми махмурлука, няма нужда да се извинявате на никого. Толкова можете, а и на повече тук няма кой да ви научи.

Чуват се и гласове, че мачът бил уреден заради „черно тото“. Няма начин! Клевета. Първо: ръководството на БФС е честно и некорумпирано. Второ: няма вече човек в света, който да заложи на победа за България…

Не е честно да се иска и оставката на Боби Михайлов. И защо? Едно време разправяха, че Батето е ненадминат в една дисциплина – сещате се коя. Е, Боби го надмина. Освен това никой не иска да идма Бербатов. Ще започнат едни тренировки, проверки на фактури, подбор на най-добрите и прочие, Българският футол не е свикнал на такива извращения.

Турнето на трупата „Лъвове-трикольори“ в Група 4 на Дивизия „С“ на Лигата на нациите – най-ниското ниво на Лигата – продължава. Наш’те могат да ни зарадват с още впечатляващи постижения. Могат!

Михаил Бориславов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *