Хунтата изпадна в ступор след снимките, пачките с евро и златните кюлчета на Борисов!

Хунтата изпаднала в ступор след като днес Афера пусна снимки, на които се вижда спящо лице наподобяващо Борисов. Според източници, приближени до властта, лицата от хунтата са изпаднали в пълен ужас, тъй като смятали, че скандалните снимки са направени от чужди служби, които може да разполагат с още пикантни видеозаписи и аудио такива.

В момента хунтата се опитва чрез казионни медии да прокарва версиите, че това е опит за държавен преврат с участието на НСО, което пък видите ли било на подчинение на президента. Тази версия няма как да издържи, тъй като от години Борисов ползва едни и същи гардове, които се знае, че са лично негов избор. Както писахме вече става все по-интересно.

Някои считат, че записа и снимките са предоставени от бизнесмени, които са били рекетирани от хунтата, дали е така времето ще покаже. Припомняме, че днес и Васил Божков публикува скандални документи, с които твърди, че дал над 60 милиона лева на Борисов и Горанов.

От публикуваните днес снимки пък лъсна пълно чекмедже с пачки евро от купюри по 500 евро, както и златни кюлчета. От къде един държавен служител притежава толкова много пари, а да не говорим за златните кюлчета?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *