Хулиган заби юмрук в лицето на Агасян, композиторът му направил забележка, че е без маска в автобуса

Писал съм химна на Созопол и десетки други общини и затова ме носят на ръце, сподели маестрото

Хулиган забил юмрук в лицето на композитора Хайгашод Агасян, след като композиторът му направил забележка, че е без маска в автобуса. Драмата се разиграла в София.

„Пътувах с автобус номер 94. Ходих да спортувам и се прибирах. Всички бяха с маски, но един нагло седеше и се оглеждаше. Беше едър мъж. Той си мисли, че е над правилата и над законите. Не се стърпях и му казах, че всички сме с маски, че има надписи на таблата през минута да се пазим взаимно“, каза Хайго в „Тази сутрин“ по бТВ.

„Човекът вместо да се извини, се обърна и ме удари с юмрук в лицето пред всички. Звъннах на полицията, но той слезе от автобуса. Най-демонстративно пресече през булеварда между колите, а не през подлеза. Вероятно психически е бил затормозен“, коментира маестрото.

„Най-потресаващи бяха думите на шофьор: „Слезте, да се разправяте!“. Аз съм взел отношение, за да предпазя останалите хора“, добавя той.

Хайго отговори и на обвиненията, че новият му хит „Песен за Банкя“ е кич. Той настоява композитори да си кажат думата, а не хора, които не разбират.

„Песен за Банкя“ събра хиляди гледания в Интернет, обяви водещият Антон Хекимян.

Писал съм химна на Созопол и десетки други общини и затова ме носят на ръце, сподели композиторът.

„От тази пандемия сме вече деформирани – психически хората не са наред. Преди две години имаше конкурс за химн на Димитровград. Тъй като този град ми е много близък, имам приятели там и реших да се включа. Участвах в конкурса и стигнах до финала. Да си помисля, че президентът е оттам? Това въобще не го знаех. Хората обаче са изнервени и започват да търсят неща, за които нямат основание“, каза още той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *