Хора от властта, осъзнайте се!

Това е жълта лампа, която за управляващите е с ефекта на червен цвят. Кой е предполагал, че четири месеца след ноемврийските избори мутрите отново стават водеща политическа сила?

Защо го позволявате бе, овластени нехранимайковци! Защо убивате жаждата на две-трети от българите за радикални демократични промени? Защо пропилявате енергията от българските улици и площади? Защо проваляте нашите надежди? Продължаваме промяната, хайде стига с детската градина на властта. Хайде стига с тази къса каишка от Козяк.

Байгън с тая Северна Македония. Демократична България, Путин или Борисов е проблемът на България? Отговорете честно, или си заминавайте. Трифоновци, взехте министерства, в които се проваляте. Сега се натискате да провалите и БНБ ли? Хора от столетницата, шансовете ви в този кабинет се топят. Следващият ще го гледате през крив макарон. Като цяло пълна криза и безидейност на т.н. управляваща коалиция. Никаква стратегия, координация и съвместно планиране.

Никаква комуникация. Имам усещането, че Дияна Дамянова е излязла в дългосрочна отпуска. Сядайте си на задниците и работете, пичове. Мутрите загряват на тъчлинията. Ако ги пуснете в игра, България ще ви проклее. И въпреки всичко, странно защо, продължавам да ви вярвам…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *