Хората на Тръмп отвръщат на удара: Фамилията Пелоси“ в Украйна гейт 2

Хилари Клинтън – под подозрения

Борбата между привърженици и противници на Доналд Тръмп за победата на президентските избори през 2020 година придоби характер на безмилостна война с компромати. В отговор на стартираната от демократите процедура на импийчмънт на Тръмп, републиканците разкриха втория скандал „Украйна гейт“, в който главно действащо лице е синът на лидера на демократичното мнозинство в Камарата на представителите Нанси Пелоси – Пол Пелоси-младши.

Атаката започна разследващият журналист Патрик Хоули, бивш колумнист в консервативното издание на Breitbart – The Daily Caller, и главен редактор на крайнодясното издание – Big League Politics. “Бум: Синът на Нанси Пелоси, Пол Пелоси-младши, който заминава за Украйна през 2017 г., е бил член на борда на директорите на Viscoil и ръководител на свързаната с нея компания NRGLab, която се е занимавала с енергиен бизнес в Украйна! А Нанси Пелоси се появи в рекламен видеоклип на компанията!”, написа Хоули, не забравяйки да качи и споменатото видео, в което Нанси Пелоси и нейното семейство рекламират Viscoil.

Хоули пише, че Пол Пелоси-младши, подобно на сина на Джо Байдън, е започнал своя бизнес в Украйна след преврата през 2014 и е бил в Киев, изпълнявайки длъжността изпълнителен директор на “Инициатива за корпоративно управление”. През 2015, самата г-жа Пелоси също пристига в Украйна за обсъждането на проблемите на “енергийната сигурност”. В допълнение, синът на Пелоси през 2014 участва и в ръководството на Natural Blue Resource, която според американската комисия по ценните книжа и борсите бе обвинена в измами с ценни книжа.

Темата за участието на семейство Пелоси в бизнес в Украйна подхванаха и други американски издания като The American Mirror, National File, а в социалните мрежи започна да се разпространява хаштага “Престъпната фамилия Пелоси”. Също така бе качен видеоклип с фотографии, доказващи връзката на бащата на Нанси Пелоси – Томас Д’Алесандро младши (конгресмен през 1938-1947, кмет на Балтимор от 1947 до 1959), с босове на италианската мафия. Д’Алесандро младши беше “постоянен спътник” на мафията на Бенджамин “Бени Трот” Малиано, който според ФБР беше един от “главните гангстери” на Балтимор и беше свързан с Франки Карбо, един от големите гангстери на Ню Йорк.

Изданието State Of The Nation пише, че “тези хора са работили усърдно за преизбирането на Томас Д’Алесандро в Конгреса и за кмет на Балтимор”. През 1961 президентът Джон Ф. Кенеди се обръща към ФБР с молба да разгледа “обвиненията на Д’Алесандро в съучастие с бандитите от Балтимор и във фаворизиране при възлагането на градски поръчки”. Разследването на ФБР обаче се оказа “изключително повърхностно” и в хода на процеса “някои свидетели се отказаха от своите показания, а други починаха или изчезнаха”. Сега обвиненията към семейството на Нанси Пелоси са в нерегламентирана нейна дейност в Украйна, както и във връзките й с мафията, и са разпространени в десетки сайтове и в социалните мрежи. Много от обвиненията не са твърде аргументирани, но пък са ефектни и грандиозни. А Хънтър Байдън, освен че бе дискредитиран с украинските си връзки, сега е обвинен и за укриване на данъци в размер на 300 000 долара.

Хилари Клинтън също не е забравена. На портала Right Wing Tribune известната разследваща журналистка Приси Холи представи версия за нейното участие в смъртта на рок звездите Крис Корнел и Честър Бенингтън. Миналата година те бяха намерени обесени. Първоначалната версия за тяхната смърт бе самоубийство, но наскоро световноизвестният съдебномедицински експерт Вернер Шпиц, който е участвал в разследванията на убийствата на Джон Ф. Кенеди и Мартин Лутър Кинг, по време на повторното изучаване на този случай е стигнал до заключението, че двамата рокери са убити. Изясни се, че преди да се “самоубие” Корнел е “имал девет счупени ребра и травми на главата”.

Корнел и неговата съпруга са се занимавали с благотворителност, помагайки на деца, които са били малтретирани и сексуално експлоатирани. От близо десет години Корнел участва в благотворителната акция на Хилари Клинтън в Хаити – Aids Still Required, която се е занимавала с преместването от Хаити на сексуално малтретирани сираци. По това време, пише Приси Холи, Корнел открива, че вместо да бъдат настанени в по-благоприятни условия, тези сираци са били препащани в мрежите за трафик на хора и отново се били продадени в сексуално робство. Твърди се, че Корнел открил “черната книга”, която се е водила от елитния кръг на педофилите, и е разбрал, че това е част от глобален проект за продажба на деца. Той е възнамерявал да публикува имената на участниците в престъплението, но не успява – бил е намерен обесен в хотелска стая.

Някои онлайн издания също съобщават, че Корнел е открил “пръстен за трафик на кокаин и деца в град Мен (Арканзас), свързан с Бил и Хилари Клинтън”, и е разкрил самоличността на хората от висш ранг, участващи в “окултните операции на сатанистите илюминати”. Всичко това той искал да направи публично достояние. “Всички видяхме купчината тела на тези нещастници, които са били в контакт с Хилари Клинтън. Ако се доближите твърде много до нейната мръсотия, вероятно ще сте мъртви след двоен изстрел в тила”, обобщава Приси Холи.

Характерно е, че украинските медии заобикалят Украйнагейт-2 в мълчание. Без никакви коментари за новата Украйнагейт-2 съобщиха порталите depo.ua и strana.ua. Сега украинският елит внимава накъде ще се насочи предизборната кампания в Америка, която наистина стана свирепа. Те се страхуват да не попаднат в неприятности, както се случи с Порошенко, който подкрепи Хилари Клинтън през 2016 година.

А на Нанси Пелоси се наложи временно да даде заден ход: на 15 октомври тя обяви, че демократите отлагат вота за даване на ход на процедурата за импийчмънт на Доналд Тръмп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *