Хаджигенов: Водим разговори със всички, трябва ни кабинет

От „Изправи се! Мутри вън!“ водят неофициални разговори за съставяне на правителство с всички партии, освен ГЕРБ. Ние сме с нагласата да има правителство, обяви пред Нова тв съпредседтаелят на партията Николай Хаджигенов.

Ние сме избрани да свършим определена работа в Народното събрание, което означава и да съставим правителство в някакъв вид. Видяхте първите изследвания – над 60% от българите очакват да бъде съставено правителство именно от трите опозиционни партии, каза Хаджигенов.

Ако от „Има такъв народ” върнат мандата и се стигне до третия мандат, Хаджигенов смята, че дори и тогава трябва да се положат максимални усилия, за да има правителство, дори и то да съществува само до края на годината.

По думите му, ако има избори през два-три месеца, това ще изисква огромен човешки и финансов ресурс. Скептичен съм също, че в тази ситуация на хората им се ходи на избори, коментира още депутатът.

Той прогнозира, че при нови парламентарни избори, патриотите ще намерят място в Народното събрание, защото ще се обединят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *