Трифонов към Петков и Василев: Да се задавите с власт!

Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички – имам предвид наистина на всички. И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев”. Това написа във профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Той отбелязва, че през последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не е чувал, нито в България, нито по света.

Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път, посочва Трифонов. Това, според него, което правят Кирил Петков и Асен Василев, явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително.

Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш, смята лидерът на ИТН. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали, допълва той. “Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт, завършва поста си Слави Трифонов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *