Тошко за средното пръстче: Подпрял съм се!

От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС, написа шефът на ПГ на Слави

 

Лидерът на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов излезе със съобщение до медиите, в което обясни, че позата, в която е заснет по време на коалиционния съвет, е повече от случайна. На снимката, разпространена от премиера Кирил Петков във фейсбук, Йорданов се е подпрял със среден пръст в слепоочието, а кадърът веднага обиколи социалната мрежа, дори бе увеличен и разтълкуван като някакъв символен жест към останалите в коалицията, към избирателите или към живота.

„От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса: „Показал ли съм, аджеба, среден пръст, или не?“ , написа Йорданов в коментар до медиите.

И изрази възмущение, че на сюжета са се вързали и сериозни медии, а не само жълтите.

„Айде, това да го дъвчат жълтурите, е нормално, те това работят, да пишат глупости. Но днес и бившите ми колеги в БТВ сериозно започнаха да задават този въпрос, вероятно с надеждата да смент слогана си от „всички гледни точки“ на „всички жълто-кафяви гледни точки“, контраатакува Йорданов.

В типично свой стил, депутатът от ИТН продължи да разказва как се е стигнало до кадъра, разбунил медийните реакции:

„Та, да отговоря на душевните им драми. Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани… и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е“, обясни Тошко Йорданов.

Но! Ако ви се привиждат… знаете какво, то жал ми е за начина, по който гледате на света. Толкова по темата!“, заяви още лидерът на ПГ на ИТН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *