ТОЙ в живота си борч не бил правил, нима?!

„Аз в живота си борч не съм правил”,  заяви в Пловдив Борисов, където присъства на 12-ата годишна конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина (АБУЧ).

 

Коментари от мрежата:

Правил си БХ, правил си! На гърба на Народа си правил големи борчове.

Според МВФ, държавният дълг наближава 39 милиарда долара.

Прав си, Боко, борча е за нас комисионната за теб, може и да се задавиш вече.

Борч не си правил, но си се правил на борчЕ дълго време.

Той в живота си борч не бил правил, нима?! А кой товари държавата с външни заеми, на баба ми фърчилото ли?!

Тоя съвсем се лумпенизира, но по-голямата драма е, че много държи да му личи!

Както говори от името на държавата „АЗ“ това, „АЗ“ онова така и държавните кредити/една част от над 21 млн. евра/ са негов борч.

Всяко нормално българско семейство знае, какво е заем от банка, приятел или ангажимент към служители. Може да е за 3 дни, но все е задлъжнявал. Дори бизнес да имаш и да си голям играч, неминуемо имаш вземания и давания. Операции с банки задължително.  Тоя, титан на мисълта роди поредния умствен недоносък… Сами си правете сметката колко нормално му е било миналото.

И аз не съм правила борчове, но плащам и плащам. Бай тошовите, после бспарските, сега гербаджийските. Не им знам сметката и края.

Някои носталгици казват, че не можем да боядисаме това, което Бай Тошо е построил. А след управлението на Борисов  внуците ни ще казват, че не можем да изплатим външните си дългове, които той ни стовари. Но не знаел какво е борч.

А защо пробутваш заборчаващи цял народ договори като този за хвърчилата, аланкоолу? Ти не си заборчавал, мат’ряла кучета го яли – да плаща милиарди на шефовете, че да си го чуват Бойко, да си го подкрепят и да си го вардят!

Едно време се подигравахме на Тодор Живков заради походката и начина, по който махаше с ръка от трибуната на мавзолея на манифестациите. Така я махаше, че вместо като поздрав, изглеждаше сякаш те вика при себе си: „Ела,ела”. Днес неговият бодигард ни забавлява с умствените си проблясъци, наричани от народа „гафове”. Това за борча беше поредният му гаф, затъмнил по „изящество” гафа с хакера-вълшебник.

Че то и бодигарда го докарва на същата походка – слон в стъкларски магазин. За жалост това е дребния му кусур.

В коя друга европейска държава откраднаха личните данни на цял един народ ???? И то от държавна институция !????
Нахално продължавате да управлявате !? Безсрамие !!
Пловдив, деца, снимки ..ала,бала ….

Баце, омразна ни вече, дотегна дори на лелките, които виждат в тебе оня левент от 2003 година, а камо ли на тези, които ежедневно са принудени да ти слушат глупостите. Дай си малко почивка, спри я тая уста, че колчем я отвориш от нея изпада някой нов виц. Виц за самия теб!

А за чумата по свинете що не каза нещо? Или тя се случва в някоя друга държава, не в нашата?!?  Що не вземе някой да му обърне внимание, че хилядите избити свине означават и по-малко мас за филиите му.?!? С какво ще поддържа тая великолепна умствена и телесна форма без мас?!

Къде се бяхте спотаили, г-н Борисов?
Една седмица ни вопъл, ни стон. Ни лентички, ни ножици.
След като карахте кораб, помислих да не сте се усамотил на някой остров като Робинзон. Ама  без Петкан. Нали го отлюспихте и сега само си мете апартаментите.

Пак замазване на очите в снимки и показност….. а затъваме все повече….. и повече.

Източник: Интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *