Татяна Дончева: Има ли пари Наско Сираков? „Спасителите“ Хиндлияни, Тити, Мити, Сираков, ветерани…

Политикът и юрист – Татяна Дончева – бе гост в предаването „Крум Савов Live“ по 7/8 TV. В него тя коментира ситуацията в Левски. Известно е, че Дончева е привърженик на сините.

„Никой от „спасителите“ на Левски не казва колко пари дължи клубът – на кого, с какви падежи. От този въпрос зависи колко време има Левски. Защото с тъй наречените спасители – Хиндлияни, Тити, Мити, Сираков, ветерани… Не виждам нещо друго да правят в момента, освен да обясняват, че Божков се подиграва с Левски. И се появява Наско Сираков и започва да ближе подметките на премиера. Значи, ако ще сменяме едни подставени лица с други такива, защо го правите това? Чакайте – има ли пари Наско Сираков? Когато ти трябват 500 хиляди лева, е едно, когато ти трябват 20-30 и повече милиона лева, работата е друга. Ако са ти нужни за 1-2 месеца, работата е една, а ако за 1-2 години, е друга. Но, извинявайте, Наско Сираков има ли пари или някакви бизнес качества проявени досега? Тази работа иска група хора или човек с пари, който в момента да бъде ангажиран. Да се намери нов Майкъл Чорни, не ми се струва реалистично.

Има ли значение какво е казал Тити и какво Сираков?! Като ги прати Бойко Борисов да ходят да реват по студиата и да претендират, че са обединителни фигури, обичащи от сърце Левски – да ходят. Те нито ще добият пари, нито имат други възможности“, каза Дончева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *