Слави най сетне продаде мезонета си на бул. „България“

Дългия искаше за имота близо 4 млн. лв.

Слави Трифонов най-после продаде мезонета си на булевард „България“. Дългия е сключил сделката с частна фирма. Преди пандемията водещият обяви имота за продан. Слави искаше за мезонета близо 4 милиона лева. За колко точно е продаден имотът не става ясно.

Мезонетът му е обзаведен по дизайнерски проект – суперлуксозно изпълнение с най-високия клас материали. Като разпределение палатът му се състои от входно антре и коридори с облицовка от вносен камък и екзотично дърво, изобилие от шкафове и гардероби. Цялото това пространство е приобщено към голяма колкото 4-стаен апартамент дневна от 130 кв. м с мека мебел, трапезарна част – 40 кв. м, дизайнерска кухня с висок клас електроуреди.

Отдавна шефът на 7/8 е продал и къщата си в баровския  комплекс „Делта Хилс“, където живее и сценаристът му Иво Сиромахов. Близки до Дългия разкриват, че в момента обитава един от двата си апартамента в Драгалевци, всеки един от тях е по 150 квадратни метра. Освен в столицата Слави им апартаменти във Варна, който е част от комплекса „Порт палас“. В родния си град Плевен Слави също разполага с дом от 120 квадратни метра, писа „България Днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *