Скандал тресе ГКПП Лесово! Началник отива на съд, тормозел бременна служителка

Граничен полицай пък си искал подкуп от турски тираджия

Скандал след скандал тресат ГКПП Лесово през последните две седмици. Флагман.бг получи шокиращ сигнал срещу началник на сектор, за когото знаем, че е заведено дело за тормоз над служителка, а друг граничен полицай е проверяван по сигнал, че си е поискал подкуп от шофьор на турски тир.

П. Г., който въртял бизнес с автомобили, към момента е съден за нанесени телесни повреди над подчинено лице. Твърди се, че този служител е упражнил тормоз над бременна гранична полицайка от същото ГКПП. Жената от своя страна твърди, че е загубила бебето след спонтанен аборт, следствие на тормоза, който й се налагал от няколко месеца.

Проверка на Флагман.бг установи, че има и заведено гражданско дело от служителката.

Другият случай е от 8 юни, когато е получен сигнал на тел. 112 от шофьор на турски тир, че граничен полицай му е поискал подкуп, за да го пропусне в България. В момента по случая тече проверка, а униформеният И. Д. от Любимец пратен на зелена граница. Това се случва за втори път в рамките на година, И. Д. е отстранен по сигнал, по данни от наш източник – за него има множество сигнали по същия повод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *