Синът на Карамански загуби лявата си ръка в жестока катастрофа

Иво Карамански – джуниър заспал зад волана в Нидерландия

Тежка катастрофа в Нидерландия е претърпял Иво Карамански – джуниър, син на покойната легенда на ъндърграунда Иво Карамански и тв водещата Нели Атанасова. Лекарите са успели да спасят живота му, но се е наложило да ампутират лявата му ръка, пише „Уикенд“.

Инцидентът станал на магистрала в близост до град Утрехт, закъдето синът на дългогодишната водеща на предаването „Огледала“ по Би Ти Ви Нели Атанасова пътувал с личния си автомобил. Той заспал от умора зад волана, а оставеното без контрол возило излетяло от магистралата, преобърнало се няколко пъти и се е забило в дърво.

24-годишният Иво изпаднал в безсъзнание и дошъл на себе си след два дни в болницата в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата срязала лявата му ръка почти до лакътя и се наложило да бъде ампутирана, докато младежът бил в безсъзнание.

Животът му е спасен по чудо, но и благодарение на реда в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са действали бързо и са съумели да го извадят изпод намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора. Ако подобен пътен инцидент се беше случил на Иво в България, той вече нямаше да е между живите…“, коментират нещастието, сполетяло Карамански-джуниър познатите му.

Синът на Нели Атанасова престоял десет дни в болницата, а когато състоянието му било стабилизирано, се прибрал в България, придружаван от майка си и от втория си баща – актьора Александър Сано, които спешно отпътували за Нидерладия, след като научили за инцидента.

Карамански засега е без протеза, която ще му бъде поставена поне след няколко седмици.

След като на 20 декември 1998 г. Иво Карамански бе застрелян от Стефан Въжарски насред пиянски гуляй във вила в софийския кв. „Симеоново“, богатството на Кръстника отиде у законната му съпруга и трите му дъщери от нея Александра, Ралица и Десислава, а Нели Атанасова и синът му Иво се сдобиха с 2 имота в столицата.

Впоследствие красивата водеща на някогашното тв предаване „Огледала“ се обвърза с актьора Александър Сано, за когото се омъжи през 2014 г. и от когото роди дъщеря си Ава, която вече е в шести клас.

Макар да не е биологичен баща на Иво, познатия като Косъма от крими сериала „Под прикритие“ актьор отгледа като свое дете сина на Карамански. Двамата имат силна връзка помежду си – именно Сано насърчи преди години доведения си син да се отдаде на хобито си – музика и композиране. През 2015 г. Карамански-младши започна работа като диджей в столично заведение и до ден-днешен си вади хляба като музикален артист, ползвайки творческия псевдоним Сано.

През 2018 г., малко след като навърши пълнолетие, той замина за Нидерландия, воден от любовта си към блондинката Филипа, следващата висше образование в Хага. Двамата обаче се разделиха преди година, малко след като стартираха общ бизнес проект – доставка на домашно приготвена здравословна храна по домовете.

Това лято Карамански се прибра в България и цяло лято пускаше музика на морето в оборотни заведения в Созопол, Лозенец и Слънчев бряг. След края на летния сезон е заминал отново за Нидерландия. Не е известно дали е тръгнал, за да възкреси връзката си с Филипа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *