Синът на Гонзо тренира с Локо Пд

Без нови попълнения излезе тимът на Локомотив Пловдив за първата си тренировка. “Смърфовете” бяха изведени от Александър Тунчев, а единственото ново име бе Александър Иванов, който е син на спортния директор Георги Иванов – Гонзо.

Младият играч обаче за момента само ще поддържа форма с тима. Той за последно игра в аматьорския  Рилски спортист, който е сателит на Локо Пд.

“Смърфовете” ще водят зимна подготовка само в България.

Чужденците Давид Малембана, Кристиян Илич, Кристиан Гомис, Даниш Алмейда, Лукас Салинас и Лукас Масоеро ще се присъединят към тима в следващите дни. Очакват се и нови попълнения Тимът ще играе контроли само с български тимове и ще замине на лагер в Поморие.

Националният вратар Мартин Луков е парафирал още преди празниците нов договор до 2023 г.
„Пожелавам си да нямаме контузии и да завършим със същия дух, както миналата година. Амбициите ни са големи и ще опитаме да задържим второто място и да показваме добра игра. Доста трудно ще е с трансферите, тъй като зимата е по-сложно. Надявам се да съумеем да вземем в отбора 3-4 нови. Наясно сме с напускащите – двама вече си тръгнаха – Михалевич и Пулиезе, а с още един водим разговори. Всички други остават”, заяви треньорът Сашо Тунчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *