Сидеров срещу БНТ: Ще съдя телевизията, Чешмеджиева да се извини

Волен Сидеров, който снощи спретна невиждан скандал в ефира на БНТ, днес в Народното събрание мина в самоотбрана. Той не само че не се извини за агресията си снощи в „Референдум“, който бе спрян заради скандала, а заяви, че той трябва да получи извинение, защото водещата Добрина Чешмеджиева му е спряла микрофона.

Сидеров се закани и да заведе дела срещу БНТ за нарушаване на споразумението за медийно отразяване. Днес шефът на БНТ Емил Кошлуков заяви, че това е последното участие на шефа на „Атака“ по време на кампанията и договорът ще бъде прекратен.

„Защо не питате Каракачанов, който употребява редовно, защо сте толкова толерантни? Аз съм го виждал как яде, пие, след това отива в предаване.“ Това обясни Сидеров на въприс дали снощи е употребил алкохол преди ефир.

Националистът нарече БНТ и БНР безумни медии, в които работели хиляди, обслужващи нечии интереси, а сега тъкмо той бил нарочен за враг.

Сидеров отново нападна душманина си Красимир Каракачанов, като за стотен път повтори, че той го е направил вицепремиер. „Тогава нямах нужда от хапчета, нали?“, попита риторично шефът на „Атака“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *