Световният елит обсъжда пандемия с коронавируса 6 седмици преди появата му?

Коронавирусът е биологично оръжие, случайно „избягало” от изследователски центрове и лаборатории

20-годишна китайка от Ухан, без симптоми за заболяване, заразява петима роднини с коронавирус. Тя изминава 400 мили (675 км) северно до Анянг, където заразява петима роднини, без преди това самата тя да показва признаци на инфекция. Според доклада на д-р Meiyun Wang от народната болница на университета в Джънджоу, когато роднините започнали да се разболяват, жената е изолирана и тествана за коронавирус, но първият тест е бил отрицателен. Едва вторият отчита, че е носител на вируса.

Казусът, публикуван в списанието на Американската медицинска асоциация, доведе до становища, че вирусът се разпространява и безсимптомно и затова може трудно да се спре, което навява на хипотези за умишлен лабораторен продукт.

В свои публикации Пол Крейг Робъртс се позовава и на Франсис Бойл-експерт и автор на Закона за борба с тероризма и срещу биологичните оръжия от 1989 г. Бойл казва, че е чел четири научни изследвания, които потвърждават съмненията, че коронавирусът е биологично оръжие.

Проучванията показват, че вирусът има добавени елементи за улесняване на разпространението и елементи, които намаляват способността на имунната система да се съпротивлява на вируса.

Бойл съобщава, че био инженерната работа, която улеснява разпространението на вируса, е извършена в Университета на Северна Каролина и че работата, която позволява добавяне на ХИВ, е извършена в австралийска лаборатория. Той казва, че китайски учени от лабораторията Wuhan BSL-4 за биосъхранение,  са присъствали както в лабораториите на ООН, така и в Австралия и са участвали в изследването.  Китайските учени са се завърнали в Ухан с натрупания опит, дал възможност на лаборатория в Ухан да произведе това, което днес наричаме коронавирус, с официално име CoVid-19.

Бойл казва, че бягството на вируса е било непредвидено събитие и че подобни бягства от лаборатории за биоварди са се случвали и преди.

СЛУЧАЙНО СЪВПАДЕНИЕ?!

Пол Крейг Робъртс припомня също, че на Световния икономически форум в Давос през октомври 2019 година е обсъждан въпроса за действия при евентуална вирусна пандемия.

Приблизително шест седмици преди избухването на коронавирусната епидемия, възникнала в началото на декември 2019 г. в Ухан (Китай),  е проведен семинар от Световния икономически форум в сътрудничество с Центъра за здравна сигурност на Джонс Хопкинс и Фондацията Бил и Мелинда Гейтс.

Семинарът се провежда в Ню Йорк на 18 октомври 2019 г. с конкретна цел: да се картографира контравирусната реакция на транснационалните корпорации и правителства.

15 световни лидери са взели участие в обучението, включително двама китайски и американски служители, отговарящи за борбата с епидемиите:

– Латоя Абът, директор по управление на риска, базирана в САЩ международна хотелска верига Marriott.

– София Борхес, вицепрезидент на фондацията на Организацията на обединените нации.

– Брад Коннет, президент на американската медицинска група в Henry Schein Inc. (водещ световен производител на медицинско оборудване).

– Кристофър Елиас, мениджър по глобалното развитие, Фондация Бил и Мелинда Гейтс.

– Тим Евънс, бивш директор на World Министерство на банковото здраве.

– Джордж Гао, директор на Китайския център за контрол и превенция на заболяванията.

– Аврил Хейнс, бивш заместник-директор на ЦРУ и бивш съветник по националната сигурност на президента Барак Обама.

– Джейн Халтън, бивш австралийски здравен министър, член на борда на ANZ (Bank of Australia and New Zealand).

– Матю Харингтън, директор на Edelman, най-голямата фирма за връзки с обществеността в света.

– Мартин Кнучел, директор и ръководител на управление на кризисни и извънредни ситуации на авиокомпаниите Lufthansa Group.

– Едуардо Мартинес, юрисконсулт на най-голямата компания за пощенска логистика в света, UPS и директор на UPS Foundation.

– Стивън Ред, заместник-директор в Центъра за контрол и превенция на заболяванията в САЩ.

– Хасти Таджи, вицепрезидент на групата за комуникации на NBCU Universal.

– Адриан Томас, вицепрезидент на фармацевтичния гигант Джонсън и Джонсън.

– Лаван Тиру, управител на Централната банка на Сингапур.

Според други източници, коронавирусът има полови и расови предпочитания. По непотвърдена от официалните власти информация, починалите са главно мъже от жълтата раса. Жените се явяват носители на вируса, но не винаги развиват симптоми на заболяването, което се явява бомба със закъснител и  заплашва света от пандемия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *