Светльо Витков с нови разкрития за катастрофата

“Човекът, опитал се да ни убие, най-вероятно работи в Национална сигурност” – написа музикантът и лидер на партия “Глас народен” Светльо Витков след тежката катастрофа на Околовръстния път в София в събота, в която той оцеля по чудо.

Витков не съобщава името на човека, причинил катастрофата, макар да знае как се казва той. Ето какво написа музикантът във Фейсбук:

“Нарочно не споменах името му, макар да му имам личните данни от протокола на КАТ. Странното бе, че на мястото на инцидента се появиха няколко полицейски патрулки и водеха разговори с младежа, който веднага след това си сложи маска, предполагам, за да не го снимаме. Късно. Разбира се, още в неделя разгледах профила му във фейсбук и инстаграм:
Учил в Югозападния Университет, Кикбоксьор, каратист в полицейски клуб, фен на Левски… Вторник сутринта вече беше изтрил профила си във фейсбук и инстаграм. Единственото, което не може да изтрие веднага е, официалните данни за лицето, което се оказва, че през 2019-та е записал Магистърска степен по НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ в Югозападен Университет – Благоевград. Значи човекът, опитал се да ни убие, логично към момента, края на 2021 г., най-вероятно да работи в Националата ни сигурност! Вече не мога да кажа дали това е случайна катастрофа, или не…Изводите оставям на вас!”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *