Премиерът-месия не делял на наши и ваши, помагал на всички

Като един месия се изяви и днес министър-председателят Бойко Борисов. Не делял на наши и ваши, раздавал наред, стана ясно от думите му в хода на заседанието на кабинета, на което присъстваха кметове, издигнати от различни политически партии.

„Подпомагаме всички населени места в България, не делим хората, нито кметовете на наши и ваши“, заяви той. По думите на премиера правителството поставяло акцент в работата си върху малките населени места, за да останат хората да живеят в тях.

Иначе предизборното разливане на средства продължи и днес. 4 милиона лева са отпуснати за ремонти и инфраструктурни проекти в 10 общини и за изграждането на нов учебно-изследователски корпус в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Финансова подкрепа в размер на 10,5 милиона лева от правителството днес получиха общините Аксаково, Враца, Сливница, Велинград, Драгичево, Пордим, Тутракан, Елин Пелин, Етрополе. Отделно по линия на Междуведомствената комисия за възстановяване и кабинетът подпомогна община Панагюрище с 2,5 млн. лева за почистване на речното корито на река Луда Яна. Правителството осигури и 1 млн. лева за ремонт на улична и пътна мрежа на територията на община Враца.

Някой вече смята ли по колко върви един глас за изборите?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *