Правителството пада днес?

Изключително голяма е вероятността правителството на Бойко Борисов да подаде оставка съвсем скоро, даже още днес. Този ексклузивен слух достигна до Lupa.bg буквално преди минути от източници по върховете на ГЕРБ.

Според информация от партийната централа на управляващата партия министър-председателят вече не издържал на напрежението и решил в крайна сметка да сдаде поста.

Не случайно вчера социалният министър Деница Сачева подчерта, че премиерът не е подал оставка само заради натиска от страна на коалиционните партньори, които упорито настоявали кабинетът да продължи да работи.

Очевидно обаче Бойко Борисов е решил вече да не се съобразява с ничии претенции, дори тези на патриотите. А и е пресметнал, че по-добре един служебен кабинет да понесе удара от кризата през есента, отколкото собствената му партия.

След неговото трето поред оттегляне като министър-председател на България, предстои управлението на страната да бъде поето от служебен кабинет, който да подготви евентуалните избори през октомври. Любопитното е, че преди няколко дни Отровното трио, което е един от двигателите на протеста, също беше категорично, че до понеделник правителството пада.

1 коментар

  1. Нямам думи ….дано не е същото като с Боико вкараина сметка на Човек му трябва милион На пример Другото си е Лакомия и ощетяване на Народа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *