ПП вдигна партийните агитки. Брани кабинета с протести

„Продължаваме промяната” вдигна партийните си агитки в защита на кабинета. За първи път у нас се провеждат протести срещу опозицията и в защита на властта, която и партиите в парламента, и президентът и всички анализатори отписват като опасна за страната.

За днес пред Президентството е насрочен „Марш за европейска България – в защита на парламентаризма и демокрацията“ от „Правосъдие за всеки“. Организаторите казват, че в дните до вота на недоверие трябва да се чуе гласът на свободните граждани след свалянето на Никола Минчев от поста парламентарен шеф.

Протести във фейсбук с призиви за щурм на парламента се организират за вторник, когато са дебатите по вота на недоверие и за сряда, когато се очаква самото гласуване.

„Предстои решителна седмица за бъдещето на България, за Правото, демокрацията и парламентаризма. Тази седмица ще реши няколко важни въпроса. Не просто дали ще продължи промяната, а дали ще има решителна битка с корупцията и олигархията, която иска да си върне контрола върху държавата, дали ще продължи съдебната реформа и ще има ли върховенство на Правото, дали ще имаме своята истинска перспектива в Европа!“, призовават „Правосъдие за всеки”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *