Пошлост и вулгарни послания се леят от плакатите на мераклии за кметове

Гол мъж – кандидат за кмет и общински съветник в столицата, Майката на драконите от сериала „Игра на тронове“ във Велико Търново, новият Ценко Чоков – съветник от Севлиево, Милко Калайджиев – кандидат за кмет на Свиленград са само част от бисерите в тазгодишните избори

И на тези избори по традиция се появиха кандидати за кметове и общински съветници, които ни карат искрено да се усмихнем – заради посланията, заради личностите или дори заради начина, по-който изглеждат предизборните им плакати.

Гол мъж – кандидат за кмет и общински съветник в столицата, Майката на драконите от сериала „Игра на тронове“ във Велико Търново, новият Ценко Чоков – съветник от Севлиево, Милко Калайджиев – кандидат за кмет на Свиленград са само част от бисерите в тазгодишните избори.

И изненадите не спират до тук – моторист кандидат за кмет, снимка в кръчма, снимка пред стена или снимка от фейсбук, поставена на предизборен постер, вече красят стените на малки и големи градове у нас. Може би не са изненада и редицата правописни грешки, които не всеки ще забележи, пленен от цялостното излъчване на агитационните материали.

И докато повечето кандидати обещават ред, справедливост и честно управление, от плаката на кандидата за кмет на Тетевен на БСП се носи посланието „Да дадем 2-ри шанс на тетевенската ракия“, но така е – как да са спокойни хората за града си, ако ракията им не е на първо място. А на плаката ясно се вижда задрасканата троянска ракия.

Дали тази година спорът на местните избори е за ракията или за мезето, за изваяните мъжки тела или за хората от народа, предстои да разберем.

Тези кандидати за кметове и общински съветници със сигурност успяват да привлекат вниманието и да приковат погледите – за съжаление, извън сферата на политиката, пише troyanpress.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *