Поредни абсурдни анализи от Валери Божинов (видео)

Поредни абсурдни анализи от Валери Божинов за Европейското първенство гледахме в ефира на БНТ 3. Покрай международния форум той не пропусна да отбележи какво мисли и за футбола в България като цяло.

За Балъков и отказването му от националния отбор преди Евро 2004

Валери Божинов се опита да обясни какво мисли за отказването на Красимир Балъков от отбора на националите преди Европейското първенство през 2004 година. Така и не разбрахме какво точно иска да каже, но може би, ако изгледате видеото по-внимателно, ще успеете да разберете мисълта му. Или пък не. Цитираме само част от това доста дълго изречение с неясен край:

“Винаги съм си мислил…човек, който помага, дава всичко от себе си, класира национали, заедно с другите останалите, нали, класирВаш се на голям фронт и….”

И така и не разбрахме какво точно иска да каже авторът на тази гениална мисъл.

Прогнозите на Божинов

Ненапразно гледахме тези поредни абсурдни анализи от Валери Божинов. Оказа се, че той има завидна интуиция. В на БНТ 3 той направи прогноза за резултата от двубоя Италия-Турция. Прогнозата му се оказа напълно вярна – Италия победи след автогол на турците. Явно увереността на легендарния Божигол, че винаги познава, се оказа напълно оправдана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *