Платената пропаганда на ГЕРБ с истерични обиди към Бенатова: Тя е стара мома и продухана флигорна!

Платената пропаганда на ГЕРБ изпадна в истерия от интервюто на Миролюба Бенатова с ген. Венцислав Мутафчийски, който скандално обяви: „Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат!“.

Активирани са всички финансирани от управляващите и ДПС сайтове и сайтчета да хейтят журналистката, задала очевидно неудобни въпроси на шефа на НОЩ, за когото се твърди, че ще бъде номиниран за президент от Бойко Борисов на изборите през 2021 г. Дирижирани плювки по Бенатова се появиха и на Фейсбук-профилите на множество политолого-социолози, анаЛЛизатори на ГЕРБ и всякаква паплач, която от години си живурка безметежно на държавната хранилка.

Особено се отличи обаче кафявият сайт ПИК, където в коментар издателят Недялко Недялков нарича Миролюба Бенатова „озлобена стара мома и продухана флигорна. „Като видите Мутафчийски и другите от щаба, ставайте на крака и им целувайте ръце!“, пише екзалтирано той, без да споменава заплахите и всяването на паника сред обществото с „измирането на много хора“ и “хладилните камиони с трупове”. Кафявото издание очевидно прави луди пари от поръчкови, гнусни, обидни и клеветнически публикации към хора или организации, които са врагове на ДПС и ГЕРБ. Вече е ясно, че всеки наклеветен в ПИК, е бил поръчан и платен от явните коалиционни партньори. Та ПИКльовци, как се „храните“ с такива мръсни пари?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *