„Отровното трио“ катастрофира в Луковит

„Отровното трио“, водещ организатор на над 100-те дни безспирни протести с искане на оставка срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, е катастрофирало в Луковит. Оказва, че колата, в която са били адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и пиар експерта Армен Бабикян е била ударена след като е спряла на пешеходна пътека. Инцидентът се е случил в късните часове вечерта в събота.

„На път за Русе спряхме на пешеходна пътека в Луковит, което явно е непознато действие в района, следствие на което някой се нахендри в нас, счупвайки си колата безвъзвратно. Закъсняхме само половин час за срещата в Русе, но хората на площада бяха така любезни да ни изчакат. Не напразно съпротивата в Русе беше най-яростна. Много хора с горещи сърца. Чудесно Русе, благодаря!“, посочиха те във фейсбук.

И уточниха, че търсят заден ляв калник и стоп втора ръка за БМВ е32 1993г.

Последно, в петък „Отровното трио“ с автошествие от БНБ до парк „Врана“ поиска оставката на Бойко Борисов и Иван Гешев. Колите се движеха бавно с 20 километра в час и с натиснити клаксони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *