Озверялото лице на ГЕРБ: Стойчо Стойчев показва средни пръсти (видео)

Известният политолог Стойчо Стойчев, който обикаля всяка една проправителствена медия, да обяснява как правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов са единствените, който дават сигурно бъдеще и управляват перфектно България, вчера вероятно бе пратен да провокира протестиращите на бул. „Ситняково“ в София.

С джипа си той се опита да мине през хората, а полицията, която беше на 100 метра от мястото, изобщо не се намеси. Трябваше няколко от протестиращите с камери излъчващи онлайн да помолят униформените да се намесят.

Едва тогава политологът, който върло защитава управляващата партия и премиера Бойко Борисов, бе помолен от органите на реда да обърне в другата посока. Стойчо Стойчев се оттегли показвайки среден пръст на недоволните от властта.

„Доц. д-р Стойчо П. Стойчев е ръководител на Лабораторията за изборни системи и технологии (ЛИСТ) и преподавател по анализ на политическия риск и противодействие на организираната престъпност в катедра „Политология“ на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Научна област и интереси: организирана престъпност, криминални пазари, анализ на политическия риск, избори и прогнозиране

Това пише в уикипедия за човека от това видео.

И двамата сме политолози по образования, за това моля недейте да обобщавате – всички политолози не сме като този. Мерси!“, написа в профила си пък Иво Божков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *