Нова излагация на Шехерезада Арнаудова! Изгонената пиарка на Борисов суфлира и подвиква на журналист от БТВ (видео)

Видео на изгонената пиарка на Бойко Борисов – Севделина Арнаудова, набира популярност в социалните мрежи. То е от интервюто на пиара на парламентарната група на ГЕРБ Никола Николов за Бтв, в което той се обяснява за насилието на сбирката на партийните активисти в „София тех парк“. Кадри и клипове от сряда показаха как Николов собственоръчно предава протестиращ на биячите, за които от ГЕРБ твърдят, че не са техни.

В четвъртък репортер на телевизията, очевидно по заповед на шефовете си, е изпратен в централата на управляващата партия, да вземе интервю от Николов. От последния с търсят отговори за ролята му в сблъсъците. Присъства и Шехерезада Арнаудова, която не само снима разговора,но го пуска и на живо на партийните страница във „Фейсбук“.

„Целта беше събитието ни да бъде провокирано, да има агресия, да има бой, най-главната цел беше да има кръв, за да може след това да не се говори нищо за речта на Бойко Борисов, а да се говори за бити хора, за блъскани хора, журналисти, и никой да не говори за битите хора от ГЕРБ“, казва Николов. Докато той говори несвързано, Арнаудова му приглася и му подава теми, по които да говори. Нещо повече – почти 10 пъти тя си позволява да отговаря на въпросите на журналиста и дори да му подвиква.

Репликите й са абсурдни, което за пореден път показва изключително ниското умствено и интелектуално ниво на Арнаудова, самонарекла се „Шехерезада“, след като Васил Божков е обвини в корупция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *