Нинова уволни личната си пиарка

Бояна Бозаджиева е била изгонена от шефката на БСП заради Кирил Добрев

Председателката на БСП Корнелия Нинова е уволнила в четвъртък следобяд доскорошната си любимка, лична пиарка и приятелка Бояна Бозаджиева. По наша информация документите за съкращаването на блондинката, която бе спътница на Нинова във всичките й обиколки из страната и чужбина в последните години, са й били връчени след кратка среща.

Бозаджиева е била в т.нар. „черен списък“ на Нинова заради близките си контакти със зам.-шефа на Столетницата Кирил Добрев. От седмици се говори, че синът на покойния МВР шеф Николай Добрев ще влезе в остра битка за първото място в левицата на предстоящия пряк избор в партията и затова Нинова искала да отстреля всички нелоялни към нея висши червени.

Самата Бозаджиева написа в личния си профил в социалната мрежа фейсбук:

„Уважаеми колеги, от днес не съм част от екипа на БСП и БСТВ. Благодаря ви за съвместната работа. Надявам се, че пътищата отново ще ме срещнат с повечето от вас ???? Моля да се обръщате към пресцентъра на НС на БСП“. Бившият евродепутат Петър Курумбашев приветства новината, като написа на английски език: „Свобода, добре дошла в клуба“.

Бозаджиева бе зам.-шефка и на червената телевизия БСТВ, но едновременно с това продължи да движи делата на Нинова. Само преди няколко седмици за рождения ден на „Виктор Орбан в пола“, както подмазвачи обичат да наричат червената лидерка, доскорошната й пиарка я засипа с куп комплименти и разказа приятни спомени за съвместната им работа. Велинградчанката не е единствената уволнена като враг с партиен билет. Оказва се, че Нинова вчера е освободила и оргсекретарката Калинка Николова, като я пенсионирала набързо.

За рождения ден на доскорошната си шефка Бозаджиева написа следното:

„По принцип работата за Корнелия Нинова си има много предимства. Например едно лято тя ми прекъсна почивката, за да я придружа в Благоевградско на 40 градуса температура, заради запушен напоителен канал. Беше много любезна, като ми даде една пръчка, защото “има много змии, вземи да се пазиш”. Друго специално отношение беше “петзвездна” нощувка (отново по време на лятната “почивка”) в място с хлебарки и родопски одеяла, които имаха неидентифицирани буболечки. Тук не се сдържах и при заплахата, че ще сезирам институциите ми отговори: “о, моля те, не бъди пудра”. Тя винаги мисли за всичко – така измисли да ядем подареното ни овче кисело мляко със солети, защото нямахме лъжици в колата. Въобще, историите са много. Честит рожден ден, шефе! Знам, че с теб никога няма да е удобно и комфортно, но пък ще е истинско и интересно“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *